Miksi palkata minut?

Hei,

Liikunta-alalla, kuten monilla muillakin aloilla on monenlaisia osaajia.

Miksi sitten sinun tulisi palkata minut henkilökohtaiseksi valmentajaksesi?

1.Koulutus: olen pohjakoulutukseltani käynyt liikunnanohjauksen perustutkinnon Vierumäellä, valmistuin sieltä vuonna 2007. Tämän jälkeen olen lisäkoulututtautunut Personal-Traineriksi, uimaopettajaksi sekä Fustra-Personal Traineriksi. En pidä koulutusta avaimena onneen, mutta perustiedot ja taidot täytyy opetella ihan lukemalla. Tämän jälkeen varsinainen oppiminen voi alkaa ja koko ajan täytyy olla ajan ”hermoilla”.

2. Työkokemus sekä oma urheilu-ura: Tein uimaopettajan töitä 2,5v ajan espoolaisessa uimaseurassa josta tykkäsin oikein paljon. Lisäksi omaa ammattimaista urheilu-uraa kertyi noin kymmenen vuotta, josta olen ammentanut erityisesti paineensietokykyä, toimimista erilaisten ihmisten kanssa sekä pitkäjänteistä otetta työntekoon. Olen myös tälläkin kaudella mukana naisten jääkiekon SM-sarjassa pelaavan Espoon Bluesin valmennuksessa, suunnitellessani heille oheisharjoittelun jään ulkopuolella. Unohtamatta tietenkään yksilövalmennusta jota tällä hetkellä teen niin kuntosalilla, lenkkipolulla, uimahallissa tai ruokalautasen äärellä.kahvakuulat_testikuva

3. Oman ammattitaidon kehittäminen: Mielestäni ehdotonta menestymiselle millä tahansa alalla on jatkuva itsensä kehittämien. Minun tapauksessa se tarkoittaa omasta kunnosta huolta pitämistä, erilaisten liikkeiden tekniikoiden opettelua, lisäkouluttautumista ja alan kirjallisuuteen perehtymistä. Erittäin hyvä lisä tässä on myös käydä itse treenaamassa toisen trainerin vetämänä. Esimerkiksi Fustra-harjoittelussa löydän joka kerta uuden kehityskohteen itsestäni  kun olen itse ohjattavana. Mielestäni tämäkin pätee alalle kuin alalle, jos kaveri myy niitä juoksukenkiä joka päivä 20 paria ja sinä 2, niin käyhän kuuntelemassa välillä miten se kaveri myy ne kengät ja ota itsellesi toimivimmat ”tipsit” mukaan.

4. Ymmärrän omat vahvuuteni ja heikkouteni: tällä tarkoitan sitä, että en ota asiakkaakseni kehonrakennuskisoihin tähtäävää urheilijaa, sillä oma ammattitaito ei siihen riittäisi. Sen sijaan selvittäisin asiakkaalle, että kuka voisi olla se, joka häntä osaisi auttaa.

5. Minulla on aito halu auttaa juuri sinua: Mielestäni liikunta-alan ammattilaisen tavoite pitäisi olla, että asiakas jossakin vaiheessa selviäisi  ilman minua. Esimerkiksi jos asiakkaalla on vaikeuksia hallita arkeaan ihan aikataulujen osalta, niin tavoitteenamme voisi olla löytää viikossa aikaa kolmeen liikuntakertaan siten, että näemme kerran yhdessä ja sitten hän pystyisi itse tekemään ne kaksi muuta harjoitusta, jotka olemme yhdessä miettineet. Jos asiakas liikkuu vain silloin kun treenaamme yhdessä niin toki se tuo minulle enemmän rahaa, mutta miten käy kun yhteistyömme päättyy? Tässäkin on tietenkin hyvin paljon yksilöllisiä eroja joskus myös se aito halu auttaa on sitä, että ”jos meinaat kävellä vielä vuodenkin päästä niin se vaatii nyt sitä että treenaamme keskivartalosi lihaksia 3krt/vko yhdessä seuraavaan puoli vuotta”sillä sinun omat taitosi eivät siihen riitä.

 

Jotta palveluihini tutustuminen olisi mahdollisemman helppoa sinulle voit varata minulta tutustumiskäynnin jolloin pääsemme kanssasi alkuun, käy varaamassa tutustuminen palveluihini täältä:

 

 

 

2 Comments

 1. Petri Makkonen sanoo:

  Muutamaan Piian vetämään treenin Jymyn Fitclubin kautta olen osallistunut ja täytyy antaa täydet pinnat. Ammattilaisen erottaa siitä, että osaa vetää treenit treenattavan kunnon mukaan ja joka kerta Piia tässä onnistui enemmän kuin hyvin. Suosittelen!

  • Piia sanoo:

   Hei Petri,

   Kiitos palautteestasi ja mukavaa syksyn odotusta sinulle.
   Jatkahan treenaamista samalla loistavalla asenteella kuin tähänkin asti.

   -Piia-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ratkaise laskutehtävä vielä ennen kommentin lähettämistä *