Kuulumiset

Viimeisen kahden vuoden aikana on ollut yrityksen sometileillä melko lailla hiljaista. Tähän on ollut suurimpana syynä se, että olen halunnut kaiken vapaa-ajan käyttää muuhun kuin työntekemiseen tai opiskeluun. Suoritin siis äitiysloman aikana ammatillisen opettajan ( 60opintopistettä) pätevyyden Oulun ammattikorkeakoulussa. Samaan aikaan heinäkuussa 2020 aloitin opiskelemaan Kajaanin ammattikorkeakoulussa tradenomiksi, josta on nyt tätä kirjoittaessa kasassa 150 opintopistettä. Kahteen vuoteen on siis opiskeltu minulle kunnioitettavat 210opintopistettä korkeakoulussa. Opiskeluiden lisäksi olen siis toiminut kokoaikaisena opettajana Kainuun ammattiopistossa ja lisäksi tehnyt valmennuksia siten, että asiakkaita on tällä hetkellä 3-5 kappaletta. Liikenevä vapaa-aika on mennyt siis omaan treenaamiseen ja tytön kanssa liikkumiseen ja leikkimiseen.

Käsittämättömän nopeasti aika vierähtää, ja kohta juhlimme jo tytön toista syntymäpäivää. Tuntuu, että ihan juurihan me synnytyslaitokselta kannoimme sitä pientä kääröä kotiin. Nyt juostaan, harjoitellaan potkulaudalla ajamista, hypitään trampoliinilla ja tehdään kuperkeikkoja.

Opiskeluni ovat edenneet jo siihen pisteeseen, että teen kehittämistehtävää omaan yritykseeni, joka on verkkokaupan perustaminen. Pystytkin nyt ostamaan valmennustapaamisia, valmisohjelmia tai etävalmennusta suoraan verkkokaupastani. Verkkokaupan yhtenä isona tavoitteena on tietenkin palvella asiakkaita mahdollisimman laajasti, ilman maantieteellistä osoitetta.

Oman yritykseni arvot ohjaavat minua siten, että en ota etävalmennukseen aloittelijoita enkä nuoria asiakkaita, koska mielestäni aloittelijat ja nuoret tarvitsevat aina harjoittelun alussa valmentajan läsnäolon jota etävalmennus ei erinomaisestikaan toteutettuna pysty mielestäni tarjoamaan. Tämän vuoksi en tarjoa etävalmennusta aloittelijoille. Voit tutustua hieman uudistuneeseen tuotevalikoimaani:

Kiitos jos jaksoit lukea tekstin tänne asti. Haluan toivottaa teille kaikille oikein hyvää ja rauhallista juhannusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ratkaise laskutehtävä vielä ennen kommentin lähettämistä *