Asiakastarina lomailijan näkökulmasta

Asiakastarina lomailijan näkökulmasta

Viime kesänä sain asiakkaakseni Johannan, joka oli Vuokatissa lomalla. Johanna lähestyi minua internetsivujeni kautta ja kysyi olisiko ollut mahdollista treenata viikon ajan. Johannan muu matkaseurue oli hurahtanut golfiin, mutta Johannaa ei golf niinkään innostanut, mutta kuntosalilla treenaaminen loman aikana olisi toiveissa.

Minulle tämä tietenkin sopi ja niin me sovimme Johannan kanssa kolme yhteistä tapaamista samalle elokuiselle viikolle. Johanna olisi jopa halunnut tavata joka päivä, mutta alkukartoituksen perusteella totesin tämän olevan liian raskas yhtälö. Valmentajan tehtävänä on aina luoda asiakkaalleen mahdollisimman realistinen ja perusteltavissa oleva näkemys siitä, mitä, miksi ja kuinka paljon asiakkaan kanssa on järkevää tehdä.

Viikon edetessä pohdimme asiakkaan kanssa vaihtoehtoja, kuinka hänen innostuksensa kuntoilua ja omaa hyvinvointiaan kohtaan saataisiin jatkumaan. Asiakkaani oli melko aloittelija kuntosalilla, joten etävalmennusta en voinut hyvällä omalla tunnolla hänelle suositella. Asiakas tarvitsi ehdottomasti viikoittaisen henkilökohtaisen kontaktin valmentajan kanssa,

Tiesin ammattitaitoisen valmentajan Johannan kotisudulta ja laitoinkin hänelle viestiä, että olisiko hänellä mahdollisesti vapaita valmennuspaikkoja. Valmentajan vastatessa, että kyllä on otti Johanna lomansa jälkeen yhteyttä kotipaikkakuntansa valmentajaa ja joulun jälkeen vaihtaessamme viestejä oli yhteistyö valmentajan kanssa kotipaikkakunnalla sujunut hienosti.

Face Pull kuului asiakkaan ohjelmistoon niska- ja hartiaseudun kipujen vuoksi.
Kuvauspaikka: Vuokatti Areena


Tänä talvena tarjoan yhteistyössä Hotelli Vuokatin kanssa talvilomasesongin viikolle 8 lomailijoille tarkoitettuja kuntosalitapaamisia Hotelli Vuokatin kuntosalilla.

Mikäli olet Vuokatissa lomalla ja majoitut jossakin muussa majoituskohteessa, ota yhteyttä niin sovitaan kanssasi tapaamisesta yhdessä.

Tarjolla on tapaamisia sekä yksilö, että Duo-valmennuksia eli voit tulla siis treenaaman joko yksin tai esimerkiksi puolisosi kanssa.

Tervetuloa valmennukseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ratkaise laskutehtävä vielä ennen kommentin lähettämistä *