Teetkö uudenvuoden lupauksia?

Teetkö uudenvuoden lupauksia?

Teetkö sinä vuoden vaihtuessa  päätöksiä tai lupauksia?

Tähän aikaan vuodesta niitä monesti tehdään.

Mielestäni lupauksissa ei ole mitään pahaa tai ”väärää” jos ohjaavat sinua kohti sinulle tärkeitä arvoja, miksei se joskus voi olla myöskin vaikkapa vedonlyönti jos se palvelee arvojasi. Arvojen pitäisi olla elämäsi kulmakiviä. Arvot yleensä kuvaavat, mitä ja minkälaisia asoita pidät elämässäsi tärkeänä.

Palatakseni tuohon vedonlyönti asiaan. Usein ”vaarana” vedonlyönneissä on se, että motivaatio joka yleensä päätöksiä edesauttaa tulee ns. ulkoapäin eikä välttämättä ole pitkäkestoista sen saavutettuasi. 

Esimerkiksi  jos päätät pudottaa 10kg painoa, etkä mieti miksi teet sen niin kun tuo tavoite on saavutettu saattaa motivaatiosi laskea pitkäksikin aikaa ja paino saattaa jopa tulla takaisin, mutta jos sinulla on lisäksi sisäisen motivaation tavoite esimerkiksi,  että jaksat laskea pulkkamäkeä lapsesi kanssa tai käydä vaikka luistelemassa niin olen varma että pääset parempaan lopputulokseen ja ymmärrät miksi tuo painonpudotus olisi hyvä säilyttää.

Suosittelen  miettimään 1-2 tekoa, toimintaa tai ajatusta kymmenen sijaan mikäli uuden vuoden lupauksia lähdet tekemään. Mieti myös mitä SINÄ siitä hyödyt ja miten siitä hyödyt?

Oma uuden vuoden päätös on selkeä, sitä kohti ollaan menty jo muutama vuosi, mutta edelleen asian kanssa on oltava tarkkana.

➡️ Töiden priorisointi ja tätä kautta entistä laadukkaampi ja ammattitaitoisempi valmennus sinulle. Joka paikkaan ei vain ehdi eikä kannata edes yrittää. Koen olevani edelleen erittäin tärkeässä osassa asiakkaideni terveyden ollessa kyseessä, joten suhtaudun kaikkiin asiakassuhteisiin erittäin vakavasti.

 

Asiakkaani palaute noin puolen vuoden valmennuksen jälkeen. Valmennus on jatkunut 1,5 vuoden ajan.

 

?Jotta yllämainittu ei jää pelkäksi höpinäksi, minulla on selkeä viikottainen palaveri itseni kanssa, jossa käyn läpi menneen viikon ja tulevan viikon työt.

Tulevan viikon töistä suunnitellaan ja edellisellä viikolla mitä tehdään minäkin päivänä. Tällöin on todella mukava aloittaa aamulla työt, kun tietää heti ”millealetaan”.

?? Suurin palkinto tästä on entistäkin tyytyväisemmät asiakkaat, oman työmäärän/kalenterin hallinta ja ennenkaikkea fiilis, jotta voi tehdä töitä hymy huulilla?

Mainiota viikonloppua juuri sinulle!

– Piia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ratkaise laskutehtävä vielä ennen kommentin lähettämistä *