Mitä Fustra-harjoittelu sisältää treenin lisäksi?

Mitä Fustra-harjoittelu sisältää treenin lisäksi?

 

 

Olen huomannut ohjatessani Fustra-harjoittelua, että olisi paikallaan avata teille arvoisat lukijat myös sitä, mitä kaikkea Fustra-harjoittelu sisältää valmennuksen lisäksi? Kirjoitinkin aikaisemmin mitä Fustra-harjoittelu on ja sen voit lukea täältä.

Mitä  muuta Fustrassa tehdään kuin treenataan yksilövalmentajan kanssa?

  • Sinulla on mahdollisuus valita harjoittelun kestoksi 2-12kk. Tapaamisia on tällä ajanjaksolla 10-100.
  • Jokaiselle asiakkaalle tehdään Fustra suositusten mukainen ruokavalio. Itse pyydän asiakasta aina pitämään ensin ruokapäiväkirjaa, jotta näen mitä hän tällä hetkellä syö. Tämän jälkeen katsomme ruokavalion yhdessä läpi ja annan ohjeita miten sitä olisi syytä muokata. Suurimmalle osalle säännöllinen ateriarytmi on vaikeinta toteuttaa sillä syödään 2-3krt päivässä ja aina niin paljon kuin napa vetää. Toiset taas syövät ”koko ajan” jotain, jolloin ylimääräistä energiaa saadaan ihan huomaamatta.
  • Lisäksi teemme asiakkaille liikuntasuunnitelman viikkotasolla, tarkoituksenamme kannustaa asiakasta liikkumaan viikossa 3-4krt. Tavallisesti asiakas käy Fustra-harjoittelemassa 1-3krt viikossa joten tähän on hyvä rakentaa 1-2 omatoimista harjoitusta lisäksi. Minun tavoitteenani on kuunnella asiakasta ja valita hänelle sellaisia liikuntalajeja joista hän itse pitää.
  • Jokainen asiakas saa lisäksi kotona tehtävän harjoitusohjelman, joka perustuu Fustra-liikkeisiin, joita olemme yhdessä asiakkaan kanssa harjoitelleet. Tämä ohjelma annetaan asiakkaalle kuitenkin vasta sitten, kun olen varmistunut siitä, että liikkeet tehdään teknillisesti oikein ja oikeita lihaksi hyväksi käyttäen, sillä tarkoituksenamme ei ole tehdä liikkeitä tekemisen ilosta vaan liikkeiden tarkka ja oikea suoritustekniikka on ensisijaisen tärkeää. Kokeilehan itse jos teet 50kpl kyykkyjä niin kuinka monta niistä tuntuu sinulla takareisissä tai pakaroissa? Väitän, että ei kovinkaan moni. Tämän johtuu siitä, että etureidet ovat niin paljon vahvemmat kuin reiden takaosan lihakset että ne haluavat kompensoida heikkojen lihasten työtä ja tämän vuoksi liike tuntuu vain etureisissä.
  • Seuraamme myös asiakkaan edistymistä erilaisilla lihaskunto- ja liikkuvuustesteillä, sekä varsinkin pidemmissä paketeissa seuraamme asiakkaan kehon koostumuksen muutosta, jotta näemme pitääkö ruokavalioon tehdä muutoksia suuntaan tai toiseen.

Jos summaamme kaiken tuon ylläolevan,  Fustra-harjoittelu on parhaimmillaan henkilökohtaista valmennusta, jonka tavoitteena on saada koko elämäntapasi muuttumaan. Annamme myös ohjeet sinulle ohjeet kotiin, joka mahdollistaa jumppaamisen missä tahansa: työmatkalla, kotona, mökillä, naapurissa, puistossa tai kuntosalilla.

Minulta voit varata ajan suoraan Fustra-näytetunnille sähköisesti.

https://www.varaaheti.fi/hyvinvointipiiakotikumpu/fi/services

Näytetunti on eräänlainen ryhti-ja lihastasapaino kartoitus, joka paljastaa sinun kehosi kehityskohteet. Muistathan, että tunti ei sido sinua jatkoon, mutta tällä tavalla annat minulle 60min aikaa auttaa sinua.

Uskallatko mennä mukavuusalueesi ulkopuolelle?

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ratkaise laskutehtävä vielä ennen kommentin lähettämistä *