Kesäinen viikonloppu sekä tarjousta palveluistani

Kesäinen viikonloppu sekä tarjousta palveluistani

Tervehdys,

Tänään on ollut jälleen sporttinen päivä sekä itselläni, että muilla.

Olemme nauttineet loistavasta säästä kesämökillämme ja samalla on tullut itse liikuttua ja myös penkkiurheiltua.

Aamu alkoi pyöräilyllä Sotkamon keskustassa olevalle salille, joka on siis ilmainen (!) kaikille kuntoilijoille.

WP_20150822_003[1]

Varsinkin mieheni on kova pesäpallofani sillä hän on itsekin pelannut pesäpalloa, joten syksy + Sotkamo=pesis. Jymy voitti puolivälierän Alajärveä vastaan ja jatkaa matkaansa ensi viikon torstaina alkaviin välieriin.

 

Rentoutumisen lisäksi vähän asiaakin:

Olen saanut viime aikoina kyselyitä Personal-Training palveluistani, että missä otan asiakkaita vastaan? Olen pääasiassa mennyt salille kuin salille jos se vain on ollut mahdollista.

Tänä päivänä on yleistä, että ulkopuoliset Personal-Trainerit eivät saa viedä asiakkaitaan kuntosaleille, joissa salilla on jo omat valmentajat.  Tämä on varsin ymmärrettävää,  sillä he haluavat että heidän omat Personal-Trainerit työllistyvät ja toisekseen harvemminhan sitä saa mennä toisen yrittäjän tiloihin tekemään omaa bisnestä.

Kuulin kuitenkin, että Oulun Pateniemessä sijaitsevalle Easymovelle olisivat myös ulkopuoliset ohjaajat tervetulleita, joten soittelin paikan omistajalle. Pääsimme yhteisymmärrykseen pelisäännöistä, joten nyt sinulla hyvä asiakkaani on mahdollisuus treenata kanssani edelleen joko sinun omalla salillasi tai sitten voimme mennä tuonne Easymovelle.  Easymove ei ole auki yleisölle lainkaan, joten jos sinua jännittää tai mietityttää muut ihmiset niin silloin sinun paikkasi voisi olla täällä!

 

11855766_519210854903370_1933584483868262084_n

Kuva Easymoven sivuilta www.easymove.fi

 

Tästä innostuneena laitoin tarjousta erilaisista Personal-Training paketeistani:

Personal training 3kk

Personal training 6kk

Viisi yhteisharjoitusta

Joten jos sinusta tuntuu, että olisi aika laittaa syksy käyntiin kuntoilemalla niin tuossapa sinulle tarjousta. Huomaathan, että kaikki paketit saatavana myös ns. duo-harjoitteluna eli voitte alkaa ystäväsi kanssa yhdessä liikkumaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ratkaise laskutehtävä vielä ennen kommentin lähettämistä *