Fustra

Niska ja selkäkivut ovat Fustran jälkeen vain muisto

Fustra tuo hyvän ryhdin

Haluatko eroon niska- ja selkäkivuista? Hyvän ryhdin?

Fustra on palkittu harjoitusmetodi, jota käytetään parantamaan ryhtiä, lisäämään liikkuvuutta, kehittämään kehon hallintaa ja vahvistamaan keskivartaloa. Ensimmäisellä treenikerralla analysoidaan lähtötilanne – missä asennossa kävelet ja istut? Fustra keskittyy jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin, harjoittelu- ja ruokaohjelma räätälöidään asiakkaalle aina henkilökohtaisesti.

Suomalaisten yleinen ongelma on lihasepätasapaino. Vartalon selkäpuolen lihakset ovat etupuolta heikoimpia, mikä rasittaa niveliä, selkärankaa ja lihaksistoa. Tämä on yksi merkittävä syy, miksi suuri osa suomalaisista kärsii eriasteisista niska- ja selkäkivuista. Ammattitaitoisen ohjaajan avulla vartalon asentovirheet saadaan korjattua, aikaiseksi hyvä ryhti ja kivuton arkipäivä.

Jokaiseen Fustra-valmennuspakettiin kuuluvat yksilöllinen ruokavalion laadinta, erilaisia lihaskunto- ja liikkuvuustestejä, liikuntaneuvontaa sekä kotiharjoitusohjelma Fustra-metodin mukaisesti..

Metodin yksi monista eduista on sen käytön monipuolisuus. Fustra- metodi soveltuu kaikille – lajista ja tavoitteista riippumatta – sillä jokaisessa kehossa on omat kehittämiskohteensa.

Parhaiten pääset kokemaan Fustra- harjoittelun koko ihanuuden varaamalla henkilökohtaisen näytetunnin.

Niska ja selkäkivut ovat Fustran jälkeen vain muisto

Fustra tuotteet ja hinnat

Fustra auttaa monissa kehon ongelmissa

  • Parantaa ryhtiä

  • Parantaa kehon hallintaa

  • Parantaa keskivartalon lihasten hallintaa

  • Lisää liikkuvuutta

  • Vähentää niska- ja selkäkipuja

  • Kiinteyttää

  • Korjaa asentovirheitä

Fustra pienryhmä

Fustra-pienryhmäharjoittelussa ryhmän koko on 6 henkilöä , joten pienellä ryhmän koolla varmistetaan jokaiselle asiakkaalle turvallinen ja henkilökohtainen ohjaus.

Hankkiudu eroon vuosia vaivanneista niska- ja selkäkivuista ja tule mukaan!

Harjoittelussa keskitytään erityisesti niska-ja hartiaseudun ongelmista kärsiville, vahvistetaan keskivartalon syviä lihaksia sekä avataan kehon kireitä lihasryhmiä jotka usein sijaitsevat vartalon etupuolella.

Et tarvitse aikaisempaa Fustra-harjoittelu kokemusta, sillä ryhmässä edetään perusliikkeistä aina vaativampia liikkeitä kohti.

Hinta on 259€/henkilö ja se sisältää 8x 55min ohjauksen sekä testauksen. Mahdollisuus maksaa 1-2 erässä.Ryhmä pidetään kuntokeskus Liikun tiloissa Kaakkurin toimipisteessä ( osoitteessa Metsokankaantie 3, 90420 Oulu).