Mistä tunnet sä ystävän?

Hyvää helmikuista keskiviikkoa teille kaikille!

Ystävänpäivä lähestyy ja siitä minulle heräsi ajatus kirjoittaa teille ystävyydestä.

Mielestäni ystäviä ei tarvitse olla monia jos ne ovat oikeita ystäviä. Tunnen joka kerta enemmän tai vähemmän huonoa omaa tuntoa siitä, että pidän liian vähän yhteyttä varsinkin Etelä-Suomessa asuviin ystäviini, tiedän että siellä on muutamia joiden kanssa jutellessa, juttu alkaa aina siitä mihin se edellisellä kerralla on jäänyt riippumatta siitä, onko aikaa mennyt viikko, kuukausi tai vuosi:)

Yksi ystävä on kuitenkin itselleni se rakkain. Se on mieheni. Mielestäni ei ole yhtään liioiteltua sanonta ”puolisosi  on paras ystäväsi”.  Luottamus, rehellisyys sekä toisen hyväksyminen niin hyvinä kuin huonoinakin ominaisuuksineen ovat kulmakiviä, joihin hyvä ihmissuhde pohjautuu. Näiden lisäksi yksi tärkeä asia on vielä itsenäisyys. Mielestäni jokaisen olisi silti oltava  itsenäinen eli ettet olisi riippuvainen fyysisesti, taloudellisesti tai henkisesti kenestäkään, sillä ethän voi millään varmasti tietää mitä elämä tuo tullessaan.

img_5428

Meidän häistä!

Yksi hauska (tai ainakin omasta mielestäni hauska) kertomus liittyy meidän ensimmäisen asunnon ostoon joskus vuonna 2006. Opiskelin silloin Vierumäellä liikunnanohjauksen perustutkintoa ja mainitsin opiskelukaverilleni, että ”ostettiin muuten eilen oma kämppä”. Opiskelukaverini kysyi innoissaan, että ”minkälainen” johon minä totean, että ”en tiedä kun en ole ollut sitä näkemässä mutta luotan mieheni (tuolloin poikaystävä) arvostelukykyyn”. ´Hieman siinä oli opiskelukaverilla ilme näkemisen arvoinen, lisäsin vielä tuohon äitini olevan myös katsomassa kämppää joten eivätköhän he selviä:). Hyvä asunto se olikin joten ei mitään valittamista löytynyt, ainoastaan tuohon aikaan lainojen korot olivat vähän isommat kuin nykyään, niin siinähän sitä pelkkää korkoa aluksi lyhenneltiin!

Tässäpä minun ajatuksiani parhaasta ystävästäni, välillä asioista käydään tiukkaakin keskustelua,mutta parempi selvittää asiat tuoreeltaan kuin jäädä hautomaan kovin pitkäksi aikaa.

Toivottavasti teiltä kaikilta löytyy sydänystävä.

Oikein hyvää ystävänpäivää teille kaikille!

Ajalla 8.2-14.2,2017 solmittuihin Personal Training ja Fustra Duo-sopimuksiin yksi harjoituskerta kaupan päälle.

Sopimuksen ei tarvitse alkaa ko. ajankohtana mutta sopimus on pitänyt solmia tuona ajankohtana.

Piia

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ratkaise laskutehtävä vielä ennen kommentin lähettämistä *